3 stærke valg, når du skal vælge legetøj til dit barn

Som forældre vil man gerne give sine børn de bedste forudsætninger, og du kan faktisk allerede fra de er helt små være med til at påvirke deres udvikling, hvis du vælger det helt rette legetøj til dit barn. I denne artikel kan du læse om tre gode valg af legetøj, der aktivt styrker dine børns udvikling.

Motorisk legetøj til dit barn

Tumledyr fra bObles er en kategori af legetøj helt for sig selv. Det kan være svært at beskrive, hvad bObles helt præcist er, men den bedste forklaring er nok et multifunktionsmøbel eller et multifunktionslegetøj. Produkterne fra bObles er nemlig udviklet med det formål, at de skal motivere børnene til at balancere, hoppe, kravle og rulle, hvilket er ganske vigtige egenskaber i dit barns udvikling. Legetøj af denne type er på denne måde med til at styrke dit barns balanceevne, motorik og i det hele taget barnets evne til at forstå kroppens funktioner.

Produkterne er udviklet i et helt unikt design, der gør det interessant for barnet at kaste sig ud i legen. Det er umuligt at sige, hvilken specifik model fra bObles, der er bedst, da alle modellerne har forskellige funktioner, og derfor hver især er helt perfekte. Uden tvivl et sikkert hit, hvis legetøjet skal styrke barnets udvikling.

Når barnet skal lære at gå

På et tidspunkt i dit barns liv, når det til et punkt, hvor det gerne skal til at rejse sig og gå rundt. Til det formål, kan det være en fordel at skaffe et redskab, der netop understøtter denne meget store tid i barnets liv. Hvis i som forældre vælger at investere i en god solid gåvogn til barnet, så kan man sige, at i har gjort jeres ypperste for at støtte barnets lyst til at bevæge sig rundt på to ben. Det er jo en rigtig stor ting, når ens barn tager de første skridt, og derfor bør man også understøtte det. Der findes rigtig mange gode gåvogne, så det er lidt en individuel sag om, i ønsker den klassiske røde fra Brio, eller om en mere moderne fra fx Fisher Price falder mere ind i jeres smag.

Når rollespils lege bliver sjove

Når barnet rammer omkring 2-års alderen, bliver det rigtig sjovt for barnet at lege forskellige lege, hvor legen minder mest muligt om det virkelige liv. Det er fx i denne periode at barnets bevidsthed om fx køkkenredskabernes funktioner virkelig begynder at sætte sig fast, og derfor kan det også være fordelagtigt at investere lidt penge i et godt legekøkken. Når det kommer til legekøkkener er især ét mærke utrolig populært grundet deres stærke kvalitet i trælegetøj, og her er der selvfølgelig tale om et Brio trækomfur. Et Brio trækomfur minder om et ægte komfur, hvilket gør det ekstra interessant for barnet at lege med. Du finder fx 3 kogeplader, en ovn der åbnes og lukkes med en magnet og drejeknapper, som barnet elsker at lege med. En investering i et legekomfur vil som regel resultere i rigtig mange gode timers sund leg for barnet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *