3 tips til at spare penge på ny mobiltelefon

Skal du snart i gang med at finde dig en ny mobiltelefon, og vil du gerne finde et rigtig godt tilbud på den og spare så mange penge som muligt, har vi her fundet et par gode tips frem til dig, som kan gøre det muligt for dig at finde din nye mobil til den absolut bedste pris.

Med disse tips er det ingen sag at finde en rigtig god mobil til en rigtig fordelagtig pris. Find gode tilbud på mobiler her.

1 – Tjek priser hos alle forhandlere

Det første tip er at sørge for at tjekke prisen på en mobiltelefon hos alle forhandlere på markedet. Det nytter ikke noget, hvis du kun tjekker priserne hos de butikker, der lige er i den by, du bor i. Så kan du jo ikke være sikker på, at det er det billigste valg, du træffer.

Derfor er det blandt andet også en god idé at gøre brug af nettet, når du skal i gang med at søge efter den bedste pris på din kommende mobil. Her kan du let sammenligne priser fra mange forhandlere på et kort øjeblik.

2 – Få mobilrabat ved oprettelse af nyt abonnement

Herefter er det måske også en idé at overveje at købe en ny mobil sammen med et nyt abonnement. Der er mange forhandlere og teleselskaber, der i den forbindelse kan tilbyde dig en rigtig stor rabat på selve mobilen, hvis du samtidig binder dig til et abonnement gennem dem.

Har du et meget billigt abonnement i forvejen, og er du ikke interesseret i at skifte over til et nyt teleselskab, er et måske ikke et tip for dig. Men har du ikke noget imod at få et nyt abonnement, kan der tit være flere tusinde kroner at spare på at købe din mobil på denne måde.

3 – Køb modellen fra sidste år

Det sidste råd vi vil komme med til dig i denne forbindelse er at købe en model fra et tidligere år. Det kan måske være en model fra sidste år eller året før det. Det er jo stadig relativt nye mobiler, men nyhedsværdien er taget af, og dermed bliver der også tit barberet en god del af prisen, da det ofte er dette års model, der ender med at være den dyreste på hylderne i butikkerne.

Så vil du spare penge på en ny mobil, kan det være en fordel at kigge på sidste års modeller i stedet for.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *