3 Tips til bilferien med familien

 Bilferie er ideelt for dig, der gerne vil blive rig på oplevelser samt tilbringe mere tid sammen med din familie. I bil er du mere fleksible, skal ikke forholde dig til diverse afgangstidspunkter og har generelt langt større frihed. Tager du bilen på ferie, er du uafhængig og kun nødsaget til at forholde dig til dine egne ønsker og behov. Få den mest optimale bilferie og læs med her, hvis du overvejer at tage på bilferie i år.  

Underholdning for hele familien 

Uanset hvor turen går hen, tilbyder bilferien dig muligheden for kvalitetstid med familien. Når du rejser med bil, har du nemlig muligheden for at nyde dine omgivelser, men du har også muligheden for at nyde din familien. De mange timer i bil kan bruges på forskellige underholdningslege f.eks. kan I skiftevis nævne bilmærker eller Disney film.  

Andre anbefalelsesværdige lege kunne også være, ”Da jeg var til middag hos dronningen” eller ”Jeg ser noget grønt… ”. Bliver I trætte af underholdningslege, kan det være et godt tip at anskaffe nogle placerbare skærme på bagsiderne af forsæderne. Dette giver jer muligheden for at se nogle gode film og få turen til at gå lidt hurtigere.  

Husk altid Safety First 

Mange er vant til at have deres autostole fremadvendt, men dette kan have fatale konsekvenser for dig og dit barn, hvis ulykken rammer. Det er derfor mere sikkert at købe en bagudvendt autostol, da denne sikrer dit barns sikkerhed i en lang større grad. Har du ikke en bagudvendt autostol, kan du finde den på https://autostol.dk/

Rejser du med små børn, er det meget vigtigt, at der er styr på sikkerheden. Derfor anbefaler vi dig at læse om regler for børn i bilen, inden du starter motoren. Er dit barn under 135 cm er det lovpåkrævet, at barnet skal sidde i en autostol.  

Lær mere om ’Tripadvisor’ 

Der er adskillige fordele ved at vælge en bilferie. En bilferie giver dig muligheden for selv at sætte dagsorden og muligheden for at vælge, om du vil stoppe ved diverse udkigsposter eller svinge forbi de lokale byområder. I så fald anbefaler vi dig appen ’Tripadvisor’, hvor du hurtigt kan finde de bedste og mest anbefalelsesværdige områder, byer, restauranter, shopping etc.  

Appen kan bruges i alle lande og byer, og du vil højst sandsynligt kunne læse anmeldelser om alt lige fra de smukkeste stande til de lækreste smagsoplevelser. ’Tripsadvisor’ kan bruges af hele familien, og I kan derfor i fællesskab finde ud af, hvad næste stop og oplevelse skal byde på.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *