5 tips til indretning af det lille soveværelse

Hvis du har et soveværelse, hvor der ikke er særlig meget plads, så kan det godt være svært at finde ud af, hvordan du skal indrette det. Da der ikke er så meget plads, skal du være omhyggelig med, hvad du vælger at have i dit soveværelse. Der er dog nogle ting du kan gøre, for at gøre brug af pladsen så godt som muligt. Hvis du vil vide, hvordan du kan indrette dit lille soveværelse, så giver vi dig 5 tips her, som du kan tage inspiration fra.

Lyse farver

Hvis du vil snyde lidt, så kan du sørge for at male dine vægge i lyse nuancer. Det får soveværelset til at virke større. Du kan dog stadig sætte dit eget præg på indretningen ved at gøre brug af farvede tæpper, møbler eller puder.

Opbevaring

Sørg for ikke at fylde soveværelset op med for mange møbler, som du ikke har plads til. Find ud af, hvilke ting der er de vigtigste at opbevare i soveværelset, og se om du ikke kan finde møbler, der både er pæne, men også har god opbevaringsplads.

Brug vægpladsen

Hvis du bare gerne vil have lidt ekstra pynt i soveværelset, så kan du bruge vægpladsen. Du kan for eksempel hænge nogle fine hylder op, hvor du kan have nogle pynteting stående. Du kan også hænge reoler op, hvis du vil have lidt mere opbevaringsplads. Spar gulvpladsen ved at vælge møbler med tynde ben, der kommer lidt op i højden.

Belysning

Hvis det er muligt, så sørg for at lukke så meget naturligt lys ind i soveværelset som muligt. Hvis det kniber, så kan du supplere med lamper, der kan lyse mørke hjørner i soveværelset op, så det ikke virker endnu mindre.

Overvej dit sengevalg

Hvis du er begrænset med plads, så kan det være at du skal overveje dit sengevalg. Selvom du måske ønsker dig en kæmpe dobbeltseng, så kan det være, at du skal se dig om efter en anden løsning. Du kan for eksempel undersøge mulighederne for en specialbygget seng, der kan maksimere din soveplads og gulvplads. Du kan finde forskellige kontinentalseng 120×210 på nettet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *