Bliv guidet til gode maveøvelser online 

Den danske vinter kan være lidt af en udfordring for folk, der skal passe på vægten. Den gode julemad og de mange daglige timer inden døre gør det let at tage på. Pludselig har fedtet sat sig rundt omkring på kroppen, så man må gøre noget for at få det værk igen. Måske sætter man sig selv på diæt og holder kostvanerne i kort snor, men det mest effektive er masser af bevægelse, især der hvor fedtet ofte sætter sig. På maven og i lænden. 

Det er nok ikke nogen stor nyhed, at maveøvelser kan hjælpe en af med en masse overflødigt fedt. Og faktisk er der mange forskellige maveøvelser at vælge imellem, hvis man leder efter effektive måder til at slippe af med de overflødige kilo. På Nysport.dk finder du et program med 11 forskellige og meget effektive maveøvelser, som du kan udføre derhjemme eller på jobbet, når du har tid. Her bliver du grundigt guidet i en lang og detaljeret artikel, suppleret med videoklip med instruktioner. 

De kendte og de mere sjældne 

I guiden finder du selvfølgelig de mest kendte maveøvelser som “planken” og andre traditionelle maveøvelser. Men der er også flere gode øvelser med bold og med håndvægte. Det giver mulighed for rigelig variation, så det aldrig bliver kedeligt at træne julefedtet væk. Prøv dem alle sammen og kom i bedre form på kort tid. Læg eventuelt en daglig plan for, hvor meget du skal nå. Sæt gerne tid på, så du får effektivt udbytte af dine maveøvelser. 

Super god webside 

Nysport.dk er en hjemmeside, der sætter fokus på træning og fysisk udfoldelse. Ud over instruktive artikler og gode tips og ideer, så kan du også finde bolde og andre redskaber til træning. Her finder du også det skønneste træningstøj, som du kan bruge til dine øvelser. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *