Guide til det fedeste gamergear

Er du seriøs omkring din gaming, kræver det også at du har det bedste gear, for det kan være det, der adskiller dig fra at opnå mere, hurtigere.

Cirka 96% af alle teenagedrenge i Danmark spiller computerspil. I dag er det en mere udbredt form for underholdning end fjernsyn og sociale medier blandt netop de unge mænd.

Når du er gamer og går op i det, så ved du også, hvor stor en forskel det rigtige gear kan gøre. Herunder kommer der tre tips til gaming accessories du ikke kan undvære.

Gamerbord

Er du seriøs gamer, har du garanteret allerede en gamerstol, til de lange timer foran skærmen. Men rigtig mange overser den fordel et rigtigt gamerbord giver, både i forhold til ergonomien men også i forhold til dine præstationer online.

Når du finder et bord der er specielt fremstillet med gamere i tankerne, vil du opdage, hvor stor en fordel det i virkeligheden giver dig.

De fleste borde i denne kategori har en buet front, så du nærmest sidder inde i bordet og har meget større rækkevidde. Herudover er de fleste borde justerbare i højden, så du kan indstille bordet præcis som du foretrækker det.

Det kan virke som en dyr udskrivning, men ligesom alt andet udstyr til gaming vil du kunne se det som en klar forbedring af den oplevelse du har, når du gamer. Det vil også hjælpe dig med at kunne undgå at være ukomfortabel, når du spiller lange turneringer.

Gamercomputer

Igen er der tale om udstyr, der er relevant for dig, hvis du går op i din gaming! Den væsentligste forskel på en almindelig computer og en gamercomputer er helt klart grafikdelen, hvor en computer til gaming er meget længere fremme end den almindelige PC.

Ud over den lækre grafik, er det også vigtigt, at du kigger efter om den computer du har et godt øje til, har nok GB til at kunne rumme alle dine spil. Hvis du vælger en computer, der ikke har minimum 512GB, vil du opleve, at harddisken bliver hurtigt fuld.

Med det sagt er hurtigheden, når du spiller også et af de elementer, der kan have en kæmpe indvirkning på din overall præstation når du gamer. Den bedste hurtighed opnår du med et SSD drev, der lagrer ekstremt hurtigt og derved forbedrer gamingoplevelsen virkelig meget.

Gamingheadset

For at du kan leve dig bedst muligt ind i den verden du spiller i er det helt rigtige gamingheadset en klar fordel. Det giver dig ikke bare en mere realistisk oplevelse, det kan også være med til at give dig en ekstra fordel overfor dine fjender.

Omvendt er det også vigtigt, at dit headset har en mikrofon, der er tilpasset gaming. Det betyder, at selv om høretelefonerne skal være meget følsommer og klare i lyden, må din mikrofon omvendt ikke være for følsom. Det betyder nemlig, at dine venner online vil kunne høre alt, hvad der foregår omkring dig.

Hvis du køber et headset, der ikke er specielt tilpasset gaming, kan du være uheldig at ende med at dele din hunds gøen eller mors kald til aftensmad med hele din klan.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *