Køb gamestop aktier

Er du interesseret i computerspil, spillekonsoller, pokemon og ting som henvender sig til computerspil og film, så har du sikkert hørt om Gamestop aktier, og måske endda handlet i en af deres butikker. Gamestop specialiser sig i salg af computerspil, og konsoller, generelt forbrugerelektronik, og det er de blevet rigtig store på, og gjort sig til en stor spiller i det elektroniske marked, når det gælder forbrugerelektronik.

Virksomheden blev grundlagt 1984, og siden da har de åbnet mere end 5500 fysiske butikker over hele verdenen, og en omsætning i 2021 som ramte mere end 6 milliarder USD (42milliarder danske kroner)

Gamestop er også et børsnoteret selskab, hvilket betyder at du kan købe aktier i virksomheden, og få en lille bid af kagen. Gamestop aktier er børsnoteret i USA, hvilket betyder at aktien kan handles på platforme som Saxo investor og Nordnet og handles i USD.

En ting som man skal have med i sine overvejelser, ved køb af Gamestop, er at aktier er meget volatil, og volatil vil sige at aktiekursen stiger og falder meget, så den kan have nogle meget store udsving i aktieprisen.

Dette er noget som kræver en hel del is i maven, da man kan tabe mange penge, meget hurtigt, hvis aktien falder meget hurtigt i værdi, modsat kan aktien og gå på himmelflugt, hvilket vi så i 2021, hvor den steg med 700% og her var der mange som endte med en gevinst, der gjorde dem ret velhavende. Men hvad der kommer nemt, kan også gå nemt, og dette skete også for gamestop aktien, da den efter at have været højtflyvende, tabte luften og begyndte at falde rigtig meget i værdi.

Dette viser utrolig godt, at aktieinvestering til tider kan være en fantastisk måde at tjene penge på, men også at man kan tabe det hele over meget kort tid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *