nyt look

Køb sminkeborde online og få et nyt look

Mange kvinder kender vist oplevelsen af, at de skal til fest eller en anden social begivenhed, og man står helt akavet foran spejlet i entreen og prøver på bedste vis at lægge en anstændig makeup. Det kan være svært at se ordentligt, når man gerne vil lægge mascara på øjenvipperne, øjenskygge på øjenlågene og en flot matchende læbestift på læberne. Måske står man lidt på tæerne, fordi spejlet hænger lidt for højt oppe, eller man bøjer sig lidt ned, fordi spejlet hænger for lavt nede. Alt i alt, en ergonomisk ukorrekt stilling og svært at lægge den perfekte makeup på denne måde. Her er det jo oplagt at købe et flot og funktionelt sminkebord.

Læg den perfekte makeup ved et sminkebord

Der findes mange flotte og funktionelle sminkeborde online, der netop tilgodeser behovet med at have et makeupspejl i den rigtige højde, fordi man her kan sidde ned foran sminkebordet og i ro og mag lægge makeup på. Et sådant sminkebord er også praktisk, fordi man kan have alt sit sminkegrej lige foran sig. Her er typisk skuffer til al makeuppen, hvor du kan lægge dine læbestifter, neglelakker, rouge, pudder, øjenskygge, eyeliner, foundation og mascara.

Sid ergonomisk godt foran sminkebordet

Som tidligere nævnt kan det være svært at have den ergonomisk korrekte ”lægge makeup” stilling, hvis man står op foran et spejl. Derfor er det ideelt at kunne sidde ned foran sminkebordet på en rigtig god skrivebords-stol. En sådan skrivebordsstol kan også sagtens have en dobbelt funktion, idet man kan bruge den som skrivebordsstol eller kontorstol, når man ikke lægger makeup. Når man dernæst har brug for den ved sminkebordet, tager man den bare hen foran spejlet.

Hav sminken lige ved hånden

Når du lægger makeup, får du altid det bedste resultat, når du har al sminken lige ved hånden. Det kan næsten sammenlignes med en kunstmaler, der har sin malerpalet i hånden, så alle farverne er tilgængelige. Har du efterhånden skufferne i sminkebordet godt fyldt op, kan du med stor fordel have resten på en flot væghylde lige ved siden af sminkebordet eller ovenover sminkebordet. En væghylde kan også bruges til hårbørsten eller hårtørreren, som du også kan bruge foran sminkespejlet, når du sætter dit hår.

Lad forvandlingen ske med flot makeup

Har du først fået installeret et flot og funktionelt sminkebord i soveværelset eller i et andet værelse i lejligheden eller i villaen, er det kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænser for dit look. Foran sminkebordets spejl kan du forvandle dig til alt fra en dronning til en drama queen med flot og farverig makeup og flotte håropsætninger.

Højt eller glat hår?

På sminkebordet kan du også have alskens lækre hårprodukter, der styler dit hår, så det bliver helt glat, krøllet, vildt eller flettet. Du kan også sætte flot hårpynt i håret som hårbøjler, spænder eller kunstige blomster, og skabe et smukt flower power look. Ja, det er virkelig kun fantasien, der sætter grænserne. Og hvem ved, hvad et sminkebord, en skrivebordsstol og en væghylde kan føre til af nye, forunderlige og forandrende looks?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *