Sådan beskytter du computeren (og andre ting der kan gå i stykker) under flytningen

Når man skal flytte, er det vigtigt, at der bliver pakket ordentligt, så de forskellige ting ikke går i stykker under selve flytningen. Og selvfølgelig handler det om, at man pakker det hele ordentligt. For det er nemlig ofte, når det hele ikke bliver pakket ordentligt ned, at det går galt. For eksempel hvis man propper én hel flyttekasse med tallerkener og andet køkkenservice, eller man lægger alle vaserne i én kasse. Derudover er der selvfølgelig andre ting, du også kan overveje i din flytteproces, så for eksempel computeren ikke går i stykker.

Hyr et ordentligt flyttefirma

Et ordentligt flyttefirma kan være guld værd. Det handler nemlig om, hvorvidt det er nogle mennesker, der rent faktisk godt vil hjælpe dig med at flytte og ikke bare ser det som en sur pligt og et arbejde at smide kasserne ind i flyttebilen og smide dem ud igen. Får du fat i et ordentligt firma, så ved de, at du har dyrepare ting imellem, for eksempel din computer, og derfor vil de gøre deres til, at tingene blive behandlet nænsomt, både når du flytter fra ét sted, under selve transporten, og når I ankommer til det nye sted. Du kan eksempelvis tjekke det her flyttefirma ud og se, om det skulle være nogle, der kan hjælpe dig med din flytning.

Derfor kan det også godt betale sig at give lidt ekstra for et flyttefirma, hvis du har fået at vide, at de gør det godt. For det kan komme til at koste dyrt, hvis der går mange ting i stykker på grund af det dårligt flyttefirma.

Pak tingene godt ind

Derudover er der det selvfølgelige råd. Det handler om at få pakket sine ting ordentligt ind. Det kan du komme ret langt med. Her handler det om at tænke over, både hvor nænsomt de forskellige ting skal håndteres, men også at pakke sine flyttekasser ordentligt. For eksempel skal vaser, køkkenservice, glas og så videre pakkes godt ind i enten avispapir, køkkenrulle eller andet blødt, sådan at de ikke får hårde stød og går i stykker. Er det eksempelvis rammer med billeder eller plakater i, kan det også godt betale sig at lægge dem i et tæppe eller noget bølgepap. Alternativt kan du også pille plakaten ud og sætte den i sit rør igen, hvis du har gemt det. Så undgår du, at den bliver beskadiget, hvis selve rammen skulle gå i stykker.

Og så handler det om at pakke flyttekasserne ordentligt. Der skal pakkes differentieret, så du for eksempel ikke kommer alle bøgerne i én kasse og alle tallerknerne i én kasse. Der skal være nogenlunde god vægt i bunden og så noget let ovenpå. Har du svært ved at finde noget let at lægge oven i dine bøger eller køkkenudstyret, så læg en pude i. Det er bedre, at du har en ekstra kasse eller to, i stedet for at du risikerer, at bunden går ud af én af dem, eller ingen kan løfte kasserne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *