gaming bærbar

Skal du have en ny gamer bærbar?

De nye spil stiller skrappe krav til vores computere. Især grafikken har udviklet sig enormt. Og det har altid været det svageste led i kæden hos de bærbare computere.

Har du set et high end grafikkort til en stationær gaming PC? Det er nogle ordentlige moppedrenge, på størrelse med en gammeldags DVD brænder. De bruger også en helvedes masse strøm og producerer megen varme. Varmen skal ledes ud af kabinettet, og det kræver gode blæsere som også fylder en del.

Endnu bedre er det med vandkøling. På high end gamer Pc’er er vandkøling så godt som standard.

Alt dette kan du ikke bare sætte ind i en bærbar.

Men der er sket meget i udviklingen af bærbare til gaming og de kan nu komme meget tæt på de bedste stationære.

Sådan finder du den bedste gaming bærbar

Generelt er priserne på bærbar hardware faldet enormt over de sidste år. Dette gør at du i dag kan købe en gaming bærbar som ikke koster mere end en tilsvarende stationær. Men der findes hundredevis af modeller fra mere end 10 førende mærker. Hvordan finder du den ene bærbare som er rigtig for dig?

Vel, der findes et par tricks som du vil høre mere om, lige om lidt. Du kan også finde online guides til køb af gaming bærbare. Der kan du læse anmeldelser af de mange modeller fra både professionelle og almindelige gamere. Det hjælper en hel del at læse hvad andre synes.

Men der er også ting som du selv skal afgøre for et kvalificeret valg.

Hvad er dine gaming behov?

Groft sagt, du får hvad du betaler for. Hvis pengene ikke spiller en rolle, kan du jo bare købe den dyreste maskine. Så kan du være sikker på at du også få en af de bedste. Men for langt de fleste mennesker spiller penge jo en rolle.

Derfor er det ikke smart bare at smide en masse penge efter en gaming bærbar, som kan ting du måske slet ikke har brug for.

Det vigtigste er at du afklarer dine gaming behov.

  • Hvilke slags spil spiller du?
  • Hvor tit spiller du, og i hvor lang tid?
  • Spiller du online spil eller spil som skal installeres på harddisken?
  • Skal der tilsluttes eksterne skærme til din gaming bærbar? Hvis ja, hvor store og hvor mange?
  • Skal din gaming bærbar være bærbar? Dvs. skal du flytte den rundt meget? Skal den bæres i en taske eller skal den for det meste stå derhjemme?

Lav et budget

De billigste bærbare til gaming koster omkring 5-6000,- kroner. Det er nogle snusfornuftige maskiner som kan klare de fleste spil uden at hakke. I den dyre ende skal du af med over 30.000,- for en standard model, velmærket. Med diverse opgraderinger og mods kan den blive en hel del dyrere endnu.

Det er altså nogle enorme prisforskelle. Når du har klarlagt dine gaming behov, kan det være en god ide at du sætter dig et budget.

Hvor mange penge vil du bruge på en gaming bærbar?

Det skal selvfølgeligt hænge sammen med dine behov. En dedikeret gamer vil ikke blive glad for en snusfornuftig maskine hvor spillene ikke hakker. Men hvis du kun lejlighedsvis spiller et større onlinespil, ville det være dumt at bruge for mange penge på det.

Når du har fundet dit maks. beløb, kan du begynde at sammenligne de forskellige modeller indenfor budgettet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *