Skil dig ud fra flokken med det bedste IT udstyr til din virksomhed

IT, gadgets og nettet fylder mere og mere i vores virksomheder. Når vi bruger så meget tid med alt vores elektronik hver dag er det også vigtigt at have noget godt udstyr. Denne artikel vil guide dig igennem hvilket noget udstyr og hvilke service du skal vælge hvis IT er en del af din hverdag og virksomhed.

Smartphonen du har ventet på

Det første du skal have styr på er din smartphone. Hvis du snakker i telefon meget i løbet af dagen, og samtidig skal opdatere din virksomheds sociale medier mens du er på farten, skal udstyret også være i orden. IPhone er ikke længere lysår foran de andre mærker, og derfor er der flere rigtig gode muligheder.

En af de fedeste nye smartphones på markedet er den nye OnePlus 5, som helt sikkert er hver at tjekke ud. Telefonen har et smukt stilløst design, men den rigtige forskel fra andre telefoner findes på indersiden.  OnePlus 5 kommer med 20% længere batterilevetid end hvad du får fra Samsungs topmodel Galaxy S8.  Hvis du gerne vil læse mere om telefonen kan du søge efter en af de utallige anmeldelser på nettet.

Sublim lyd og minimale forstyrrelser

Hvis dig og dine kollegaer skal arbejde koncentreret uden forstyrrelser både på kontoret og når i rejser, så skal i vælge at blive fri for ledninger med bluetooth headsets fra Bose. Med et par hørebøffer fra Bose får du muligheden for at kunne lukke alt baggrundsstøj ude hvis du har lyst. Serien af Bose Quitcomfort høretelefoner er de bedste på markedet når det kommer til støjreduktion. Det er især brugbart hvis rejser en del i forbindelse med arbejde, og gerne vil kunne arbejde alle steder fra, uanset omgivelserne.

De nyeste modeller gør det muligt kun at lukke baggrundsstøj ude, men hvis nogle snakker til dig vil du stadig kunne høre dem. Et par Bose Quitcomfort høretelefoner er ikke i den billige ende, og vil koste dig omkring 2000 kr., men lyden og oplevelsen opvejer prisen.

Computeren der er ligeså stilfuld som navnet

Den nye HP Spectre x360 er en af de tyndeste computere på markedet. Navnet får mange til at tænke tilbage på James Bond filmen Spectre, hvor Daniel Craig spiller den stilfulde agent James Bond der er indbegrebet af klasse og action. Det samme kan man sige om computeren der kommer i et flot, tyndt og elegant udseende, som vil få folk til at kigge en ekstra gang ligegyldigt hvor du arbejder fra. Din nye I7 processor som driver den nye Spectre 360 levere en imponerende performance i forhold til hvor tynd den er. Samtidig får du over 10 timers batterilevetid pr opladning, hvilket bør være nok for de fleste arbejdsdage.

Alle kan bygge en hjemmeside

Ligegyldigt om du er landmand, business angel eller frisør har alle i dag brug for en hjemmeside hvor folk kan læse om dig og dine ydelser. Næsten alle går i dag ind på nettet for at undersøge ting før at de køber noget på nettet, hvorfor det er en nødvendighed at have en præsentabel hjemmeside. Heldigvis for dig er det lettere end nogensinde før at lave din egen hjemmeside, som ser professionel ud.

Det første du skal gøre når du skal lave din nye hjemmeside er at registrere dit domæne hos et webhotel. Herefter kan du gøre brug af en platform som WordPress, hvor du kan designe din hjemmeside uden at skulle lære at skrive lange koder.

Du står forhåbentlig tilbage med en ide om hvilket udstyr der gør dig lidt bedre til at arbejde nu, eller i værste tilfælde noget udstyr der får dig til at se lidt mere stilfuld ud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *