gaming

Tips til at vælge det bedste gamerbord

Et godt og solidt gamerbord kan have en afgørende effekt for, om spillet bliver godt. Det skal være et stærkt og stabilt bord, så det ikke lige pludselig kan rykke sig under spillet. Læs videre her for, at få flere tips til at vælge det bedste gamerbord.

Hvad er dit gaming behov?

Først og fremmest er det god idé at kigge på, hvad dine gaming behov er. Spiller du flere timer hver dag? Eller er det nærmere et par timer få gange om ugen? Jo større behovet er, jo flere ting skal du tænke over, når du skal vælge et gamerbord. Hvis du alligevel ikke gamer særligt meget, så kan du måske godt nøjes med et helt almindeligt skrivebord, som ofte er lidt billigere end gamerborde. Men hvis du derimod bruger mange timer foran computeren for at game, så skal du ud og investere i et rigtigt gamerbord, så du får den helt optimale spilleoplevelse.

Hvor stort skal bordet være?

Når du har fundet ud af, hvad dit gaming behov er, så kan næste skridt være at se på hvilke størrelse på bordet, du vil have. I forhold til det så er der lige et par ting, der skal overvejes. Hvor stort er dit rum, bordet skal stå i? Og hvor stor skal overfladen være? Størrelsen på rummet er selvfølgelig afgørende for størrelse af bordet – jo mere plads du har, jo større bord kan du have. I forhold til bordets overflade, så er det vigtigt at tænke på, at der skal være god plads til, at du nemt og uden problem kan bevæge musen rundt. Du skal også overveje om du skal have flere skærme, da overfladen også skal være stort nok til det.

Hvad med højden?

Udover størrelsen på overfladen på skrivebordet, så er højden også en vigtig faktor at kigge på, inden du skal købe et nyt gamerbord. Når du gamer, kan du nemt komme til at sidde ned i flere timer i træk, og det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er helt godt for din krop. Derfor er det oplagt at vælge et gamerbord med hæve-sænke funktion. På den måde kan du nemt og hurtigt mellem spillene justere højden på bordet. Dermed får du i gang i din krop og dens blodomløb, og det kan faktisk være med til at gøre dig bedre i spillet. Når der kommer i gang i kroppen, så kommer der også gang i hjernen, og du bliver dermed mere klar i hovedet, og derfor kan du komme til at spille bedre. Det er altså en win-win situation. Ikke dårligt, vel?

Budget

Når du skal købe noget nyt – lige meget om det er et nyt gamerbord eller en ny bil – så skal du selvfølgelig også overveje dit budget. Hvor meget vil du bruge på dit nye gamerbord? Der er et stort udvalg af gamerborde derude, og derfor er der også et stort udvalg af forskellige priser. Så du gør det nemmere for dig selv, hvis du inden du går på jagt, lægger et budget på, hvor meget du maksimalt vil bruge.

Hvis du er nysgerrig på flere tips, om hvordan du finder det bedste, kan du læse Boboonline.dk’s guide til valg af gamerskrivebord her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *