4 gode tips til hjemmetræningen

At vælge at træne hjemme ved en selv, fremfor at skulle i et fitnesscenter, kan have mange fordele. Nogle mennesker foretrækker roen derhjemme, som gør at de er mere motiverede, hvor andre bedst kan træne, hvor der er andre. Der er mange øvelser, som man kan lave derhjemme og som enten kræver, få eller lidt redskaber. Læs med her.

For at skabe de optimale rammer for en god og funktionel træning derhjemme, er det for eksempel en fordel at lave enten et rum, eller nok med plads til at udføre træningen på. Det kan være, at man skal lave nogle øvelser hvor kroppen strækkes så lang den er, eller øvelser hvor både arme og ben skal have frirum til at udfoldes.

Man kan også sagtens dyrke yoga eller pilates derhjemme, men her er det også en god idé at have nok plads omkring sig, samt skabe ro i lokalet. Man kan finde gode mange videoer online, med forskellige træningsformer, om man kan få glæde af derhjemme.

Få redskaber kan gøre en stor forskel

Alt efter, hvordan man gerne vil træne, så kan man komme langt med få redskaber. Man kan f.eks. lave mangle øvelser med håndvægte og kettlebells. Her er der mulighed for at træne mange forskellige muskelgrupper, for at opnå mere styrke.

Man kan også anskaffe en pull-up-bar, som man nemt kan hænge over en dør. Du kan læse mere om den bedste pull-up bar her, hvor du blandt andet kan se bedst i test indenfor denne slags træningsudstyr. Hos NettoFitness kan du også læse mere om pull-up-bars generelt. Der kan være forskel på både pris og kvalitet, derfor er det en god idé at sammenligne, sådan at du kan finde det rette udstyr.

Hvis man ikke vil ud at investere for meget i træningsuddstyr og maskiner, kan man også tage en løbetur eller hoppe på cyklen og få sin konditionstræning på denne måde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *