nethjælp

Sådan vælger du det rigtige køleskab med hjælp fra nettet

Intet køkken uden køleskab, men hvordan sikrer du dig, at du vælger det helt rigtige køleskab til præcis dit køkken? Er det udseendet, pladsen eller energiforbruget, der bestemmer?

Om din drøm er det store amerikaner køleskab med to låger, det allermest energibesparende eller bare et, der har plads til den mad familien skal spise hele ugen, så er der et overvældende udvalg derude. Læs med her og få tips til, hvordan du vælger det helt rigtige køleskab.

Fritstående køleskab

Har du et køkken, hvor dit køleskab skal stå fremme, så er det vigtigt, at det er pænt og gennemdesignet hele vejen rundt og ikke bare på lågen. Når du vælger et fritstående køleskab er du muligheden for at lade det stå som en del af indretningen uden at skulle pakke det ind i et skab eller kamuflere det for at integrere det i indretningen.

Denne form for køleskab kan du finde i stort set alle modeller og designs, så slå dig løs og vælg lige det, du drømmer om til dit køkken.

Integrerbart køleskab

Hvis du ønsker et ’usynligt’ køleskab, der fremstår som en naturlig del af køkkenet, så skal du kigge efter et integrerbart køleskab, der er designet til at blive bygget ind i et skab og kamufleret med en låge, der passer til resten af dine køkkenlåger.

Det er en løsning for dig, det ønsker et strømlignet og ubrudt overflade i køkkenet med så lidt rod som muligt.

Fordi du skal være sikker på at dit køleskab kommer til at passe ind i køkkenet skal du selv skaffe lågen, hvilket selvfølgelig giver lidt mere arbejde, men også et rigtig lækkert slutresultat.

Lille eller stort køleskab?

Bor du alene eller sammen med en partner behøver I som udgangspunkt ikke et fullsize køleskab, men kan nøjes med en mindre model. De små køleskabe dækker som regel over skabe, der kan rumme mellem 40 og 160 liter og kan i visse tilfælde stå på bordet frem for gulvet.

Du kan bruge det som ekstra køleskab i garagen, haveskuret eller på dine store ungers værelser, hvis der skal være snacks klar til vennerne.

Bor I flere end to i huset og skal der være plads til ugens indkøb samt lidt ekstra, så er de små køleskabe nok ikke den rigtige løsning.

Specielle køleskabe

Vil du gerne have et køleskab, der har personlighed og kan udgøre en stilig del af indretningen af dit køkken, så er der også rigtig mange sjove og lækre løsninger på markedet du kan vælge imellem.

I de sidste år har retro køleskabe som SMEG fået en kæmpe renæssance og er blevet en komponent i det moderne køkken, der skiller bukkene fra fårene – eller dem, der tager deres retor indretning seriøst, fra dem, der ikke gør.

Ud over det er det også kun gået fremad for de store og rummelige amerikaner køleskabe med isterninger og koldt vand i lågerne og plads til hele familiens madforsyninger frem til jul. Find dit drømmekøleskab og brug det til at understrege din stil.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *