Er du ude efter en MSI-bærbar?

Der er mange typer gaming-pc’er at finde hos Shark Gaming, og en af dem er den stærke MSI gaming laptop, der fungerer både til gaming og skole/kontor-brug

Er du en ægte gamer? Så skal du vel også have en computer, der rent faktisk kan klare at game, som kan trække alle de nyeste spil, og som har et grafikkort, der siger spar to!

Hos Shark Gaming kan du få de helt overlegne computere, så gaming bliver ekstra sjovt, og som har styr på alle detaljerne. Blandt andet kan du få en MSI bærbar, der er en super stærk gaming laptop til prisen, som kan anbefales til både gaming og skole/kontor-brug. Computeren klarer alle nyere spil på medium-high settings flydende.

Den store styrke skyldes Nvidia GTX 1050 grafikkortet, Intel i5 processoren og 8 GB DDR4 RAM. Bærbaren er også udstyret med en smart port, så du kan tilslutte alle de nyeste devices og gear.

Derudover har den også et avanceret kølersystem, der gør, at temperaturen bliver holdt nede med syv forskellige blæsere, og dermed kan du fortsætte din gaming i timevis, uden at computeren bliver for varm.

Du kan være sikker på, at alle computere fra Shark Gaming er samlet og testet af computerhajer, der har ekstremt stor forstand på området. De bruger adskillige timer på at samle, teste og klargøre hver eneste maskine, sådan at den er fejlfri, når den rammer dine hænder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *