Kompromisets kunst: Ikonisk teknik til stuen

Man taler så ofte om, at hverken livet eller parforholdet er en dans på roser. Som regel går det godt, men der er ofte ét emne, der kan få bølgerne til at gå højt: teknik i stuen. Det kan være både tv, højtalere, computere eller hvad man nu kan finde på.

Der er dog en løsning. Der findes et kompromis, hvor manden hang til teknologiske undere og kvinden øje for æstetik kan mødes. Hvis vi holder os til tv’et som eksempel, vil jeg vise jer et helt konkret bud på sådan et kompromis. Jeg skriver selvfølgelig om et B&O tv.

Underspillet charme

Først og fremmest skal du sælge idéen til fruen derhjemme på designet. Det nye Beovision Horizen er nemlig en sand fryd for øjet.

Udover at være et moderne 4K UHD tv er her tale om et møbel, der er designet som en naturlig del af dit hjem. Udtrykket er underspillet, solidt og tidløst. I ægte Bang & Olufsen-stil gemmer fjernsynet på den ene detalje efter den anden, som du selv skal have lov at opdage.

Din stil – dit valg

Det nye B&O tv er skabt til et funktionelt og moderne hjem, hvorfor fleksibiliteten er dit næste argument. Du får muligheden for at placeret ikonet præcis, som du vil i dit hjem.
Du kan nyde gensynets glæde med en gammel klassiker: et fjernsyn på hjul. Hos Bang & Olufsen går traditionen helt tilbage til 1952. En anden mulighed er en mere moderne, men også fast placering på gulvet med en stander. Her hviler skærmen let tilbagelænet, så du får den perfekte synsvinkel fra alle sider af rummet.

Eller hvad med et kunstnerist touch? Med staffelistanden kan dit nye B&O tv stå på gulvet som et lavt møbel, der igen er med en tilbagelænet skærmstilling for optimal synsvinkel. Du kan selvfølgelig også vælge den minimalistiske og diskrete placering på væggen. Helt kedeligt skal det dog ikke være, så vægbeslaget kan selvfølgelig trækkes ud fra væggen og drejes til både højre og venstre.

Bag det kønne ydre på dit B&O TV

Nu skal vi jo ikke glemme alt det fantastiske indhold, som gemme sig bag B&O tv’ets smukke ydre. Og her mener hverken TV2 nyhederne, Spise med Price eller Vild med Dans. Det er lidt mere generelt – det er al teknikken. For du får jo selvfølgelig også den klassiske Bang & Olufsen lyd sammen med fremragende billeder.

Forskelligt indhold kræver forskellig lyd. Derfor justerer BeoVision Horizon selv så lyd og indhold matcher. Bag den kønne front gemmer fjernsynet på to specialbyggede drivere med hver sin 30 watts forstærker. De skal levere store lydoplevelser, der står lige så krystalklare, som billederne på skærmen.

Og billederne, ja! Her får du et møbel, et fjernsyn, der er designet til hverdagen. Det er til nyhederne ved morgenbordet, børneprogrammer i ulvetimen eller en film i soveværelset. Billedtilstanden tilpasser sig selv til program og omgivelser gennem en lille sensor, der konstant måler lysforholdet i rummet. På den måde får du altid en behagelig billedoplevelse.

Der er så meget at fortælle om det nye B&O tv. Vil du vide mere? Så læs med her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *