Køb bitcoins – 3 nemme trin til en sikker handel

Bitcoin er den mest kendte kryptovaluta, og det var den allerførste, der kom frem tilbage i 2009. Bitcoin har trods dens unge alder haft et liv med mange op og nedture, som tydeligt kan ses via de mange mange kurvede diagrammer om dens værdi. Køb Bitcoins, men vær opmærksom på, det kan blive en spændende og oprivende rejse, du ikke kan slippe igen.

Den første version af Bitcoins så allerede verdens lys i 2009, men har siden da udviklet sig til et massivt internationalt fænomen uden sidestykke.

Bitcoin er den mest berømte og største digitale valuta i verden vedrørende markedsværdi og markedsandelen, hvor der ikke er nogen formidlere til at håndtere transaktionerne.

Microsoft-grundlægger, Bill Gates er stor tilhænger af Bitcoins og har tidligere udtalt, at “Bitcoin er en teknologisk tour de force.” Milliardæren dykker hermed ned i, hvor stor betydning Bitcoins kan få for vores fremtidige teknologiske udvikling.

Køb og sælg Bitcoins direkte fra andre Bitcoin-brugere via markedspladser eller gennem exchanges, og betal dem via hårde kontanter, kredit- eller betalingskort, elektroniske overførsler, andre kryptovalutaer, PayPal osv.

Køb Bitcoins: 3 nemme trin

#1 Få en Bitcoin Wallet

Først og fremmest skal du bruge Bitcoin wallet. En wallet er en virtuel tegnebog til at gemme dine mønter i. Denne wallet er en tekststreng, som folk kan bruge til at sende dig Bitcoins.

Der er en række forskellige typer af wallets, herunder dem, du downloader til din telefon eller computer, online tegnebøger og endda også offline.

De fleste foretrækker at få en wallet på deres telefon eller computer. Populære wallets kan være Blockchain, Armory, Bitgo MyCelium og Xapo.
Forskellige bitcoin-wallets giver forskellige sikkerhedsniveauer, og du kan vælge det sikkerhedsniveau, der virker bedst for dine transaktioner. De mest populære muligheder inden for wallets er:

• En wallet software, der er gemt på computerens harddisk

• En webbaseret tjeneste, der er en online wallet

• En multisignatur wallet, der indeholder brug af mange forskellige nøgler til at beskytte kontoen og holder dine Bitcoins sikre og offline

#2 Køb Bitcoins: Hvor?

Du kan købe Bitcoins mange forskellige steder, men hvert enkelt sted er lidt anderledes. Der er online sælgere, der vil sælge dine Bitcoins direkte til kontanter (eller bankoverførsler eller kreditkort).

Der er exchanges, hvor du kan købe og sælge Bitcoins fra andre – det ligner et aktiemarked. Der er også lokale exchanges, der forbinder dig med sælgere i dit område, der ønsker at sælge.

Der er også pengeautomater, hvor du køber for kontanter og får dine mønter leveret til din wallet på få minutter.

Localbitcoins

Dette er det primære websted for at foretage transaktioner ansigt til ansigt og forhandle priser. Siden stiller en sikkerheds service, som har gjort webstedet populært, da det tilføjer et ekstra lag af beskyttelse for køberen og sælgeren med en høj trust score. Du kan betale for Bitcoins via PayPal, kontanter eller bankoverførsler. Køb dine Bitcoins her, hvis du ønsker ekstra sikkerhed.

Coinbase

Dette er en af de populære bitcoin-wallets med en af de mest enkle måder at købe bitcoin på. Ved tilmelding får man en $ 5 bonus. Det har også en høj trust score. Her kan du købe Bitcoins via dit kort eller bankoverførsler.

Wesellcrypto

Denne side rangerer højt, og den er begyndervenlig. Også her er trust scoren høj, og du kan samtidig købe bitcoins via din PayPal-konto.

Bitquick

Denne side er også begyndervenlig, så brugerne kan købe og acceptere betalinger til Bitcoins via hård valuta såvel som bankoverførsler. Den har en høj trust score.

Bettercoins.dk

Bettercoins.dk er (til forskel fra de andre nævnte) en dansk forhandler, med hjerte i Odense. Her kan du købe bitcoins, og blive guidet igennem hele processen. Eftersom det er en dansk forhandler, kan du også få dansk service. Du kan kommer i kontakt med dem her:

BetterCoins.dk ApS
CVR: 38961772
Kochsgade 31D, 2. sal
5000 Odense C
[email protected]

Hver bitcoin forhandler har deres fordele og ulemper. For eksempel er pengeautomater gode til privatlivets fred, men de opkræver op til 20% oven på den nuværende pris.

Uanset hvor du beslutter dig for at købe, skal du huske at lave din research og vælge en forhandler, du kan stole på med et godt omdømme og god kundeservice. Første gangs købere vil især have spørgsmål og har måske brug for en ekstra støtte til at hjælpe dem med deres første transaktion.

Tag din tid og undersøg de forskellige steder, før du beslutter dig. Faktorer at overveje omfatter: bitcoinpriser, ekstra gebyrer, betalingsmetode og kundeservice. Køb Bitcoins med disse faktorer i mente, og du vil komme langt.

#3 Køb Bitcoins og flyt dem til din Wallet

Når du har fundet et sted at købe, skal du finde kredit- eller bankkortet frem for at finansiere dit nye køb. (Bitcoin-priserne varierer altid 24 timer, 7 dage om ugen). Sæt derefter din ordre, når du er klar.

Når din ordre er udfyldt, og du har dine coins, kan du sende dem til din wallet. Du skal blot indtaste din Bitcoin adresse og få sælgeren til at sende dig dine Bitcoins. Du bør se dem dukke op i din wallet inden for få minutter til en time (afhængigt af hvor hurtigt sælgeren sender dem ud).

Voila, du er nu en Bitcoin ejer. Du kan nu bruge Bitcoins for at betale for andre varer og tjenester eller bruge dem en dag, du virkelig har brug for dem.

En vigtig ting at huske: Bitcoin er stadig i sin barndom. Der er enorme prisudsving, og valutaen kan være risikabel. Køb aldrig flere Bitcoins, end du har råd til at tabe. Derfor: Køb Bitcoins med omtanke, og køb Bitcoins med en god portion information i rygsækken.

Hvorfor den store popularitet?

Bitcoins har mange fordele i forhold til andre valutaer. For eksempel kan du sende Bitcoins til nogen som betaling uden at skulle gå gennem en bank mellemmand (og blive ramt af ekstra gebyrer). Det er også meget hurtigere end at sende penge via en overførsel. Du kan sende Bitcoins til nogen, og de vil være modtaget i løbet af få sekunder.

Med alt dette taget i betragtning er det ikke overraskende at mange mennesker nu forsøger at købe bitcoin for første gang. Men det er ikke så nemt at gå til den bank og hæve Bitcoins – eller gå i den nærmeste butik og veksle nogle hårdt tjente penge om til Bitcoin.

Systemet virker lidt anderledes end det. Vi vil gennemgå et par ting, du skal vide, før du kaster dig ud at købe din første Bitcoin (eller dele af en). Denne artikels take away er: køb Bitcoins, men køb Bitcoins sikkert.

Bitcoin kurs

Det kan godt være at prisen er over $ 2000 pr. coin, men du behøver ikke købe en hel Bitcoin. De fleste steder vil lade dig købe dele af en Bitcoin for så lidt som $ 20. Så du kan starte i de små og gå stille og rolig fremad, når du bliver mere tryg med den måde, tingene fungerer på. Køb Bitcoins i ental eller flertal, eller køb ned til en fraktion er en; mulighederne er mange.

Dette er kun til generelle formå, du skal derfor ikke forstå den som konkret finansiel rådgivning. At købe Bitcoins kan være risikabelt, og inden du køber Bitcoins, skal du rådføre dig med din finansielle rådgiver for at se, om det er rigtigt for dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *