Kombiner din gaming med motion

Vi bruger fortsat mere og mere tid foran computeren. Dette er en kendsgerning og svær at komme udenom. Dette gælder på arbejdspladsen, men i høj grad også i fritiden. Selvom de fleste har en klar idé om, at man selvfølgelig skal holde fast i den virkelige verden, er dette svært, da flere og flere ting foregår online. Det er umuligt at undgå, at man bruger meget tid på computeren, og det er noget, som man bliver nødt til at acceptere. Dog er det samtidig også vigtigt, at man husker at dyrke de basale behov, hvis man ønsker et sundt liv.

En af disse basale behov er motion. Mange nedprioriterer nemlig det at dyrke sport, og man oplever, hvordan færre og færre får bevæget sig så meget, som det er anbefalet. Dog vil man opleve, at man præstere langt bedre både i forhold til arbejde, men også når man spiller computer, hvis man får den nødvendige motion. Dette kommer særligt til udtryk, hvis man vender hoved mod de professionelle gamere. Disse bliver sat på et stramt træningsprogram for at de skal opretholde en sund livsstil, men også fordi de skal performe bedre, når de spiller computer. Når man skal træne på en daglig basis kan det være nødvendigt, at man tilføjer nogle ekstra proteiner til sin kost, som eksempelvis kan findes gennem proteinpulver.

Husk de nødvendige vitaminer

Hvis man spiller meget computer eller generelt bruger meget tid foran en skærm på sin arbejdsplads, kan man hurtigt også komme til at spise mere usundt. Dette skyldes at take away og fast food ofte bliver den fortrukne føde. Dog kan dette have fatale konsekvenser for ens generelle helbred. Derfor er det også vigtigt, at man husker at tage de nødvendige vitaminer. Disse kan selvfølgelig langt hen af vejen optages gennem føden. Men man kan også opleve, at man bliver nødt til at tage fiskeolie, for at få de nødvendige essentielle fedtstoffer.

Skab de rigtige forhold ved computeren

Det er selvfølgelig utrolig vigtigt, at man husker at indtage de rigtige vitaminer og dyrke den rigtige mængde motion, men det er samtidig også nødvendigt, at man skaber de rigtige forhold foran computeren. Dette handler eksempelvis om, at man sidder i den rigtige position, når man er ved computeren. Dette gøres ved at skaffe den rigtige stol, men også ved at få fat i de rigtige gamer borde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *