wolt rabatkode

Spar penge på madudbringning med en Wolt rabatkode

I 2018 har 80% af alle danskere handlet online. For indeværende år er oplysningerne endnu ikke tilgængelige. Vi mangler jo lige julehandlen. Men der forventes en markant stigning, på muligvis over 90%. Dette betyder at de fleste seniorer nu også er med på online-vognen.

De virksomheder der stadig holder sig fysiske butikker har måttet tilpasse sig. De fleste ser sig nødsaget til at komme med prisgarantier. Der siger de, at de vil matche de laveste priser du ellers kun kan finde online.

Men så rart det er, at kunne handle online, så er det ikke helt uproblematisk. Hvad hvis flere og flere butikker bukker under for konkurrencen? Det er heller ikke så rart, hvis vi ikke længere kan gå ned i byen og købe et usb stik, fordi vi har brug for det nu og her, vel?

Men der findes også andre områder, hvor online ikke slår offline ihjel. Serviceydelser for eksempel. Her er online bestillinger simpelthen god for offline forretningen.

Madudbringning er et af de succesfulde eksempler. Og at bestille madudbringning online kan ligefrem spare dig penge også.

Du kender Wolt, ikke?

Det er de fikse blå madbude med de store termokasser på cyklen eller på ryggen. Wolt bringer mad ud til folk i mange byer verden over. Virksomheden der startede i Finland er ved at erobre hele verden. Det nye i konceptet er, at Wolt ikke er en madudbringnings service for en bestemt restaurant. Wolt er uafhængig, ligesom en pakkeservice.

Alle restauranter kan få en aftale med Wolt, så længe de opfylder Wolts krav om kvalitet og pålidelighed. Man kan måske undre sig lidt, at det tog så længe før nogen havde denne geniale ide. Men nu er den her. Med Wolt-appen kan du få leveret mad fra en række gode restauranter lige til døren. Så hurtigt, at du stadig kan brænde tungen på en gaffelfuld lasagne, hvis ikke du passer på.

Her finder du din Wolt rabatkode

Med en Wolt rabatkode kan du spare 25,- kroner på en levering. Det fungerer sådan, at du indtaster denne wolt rabatkode, når du bestiller online med Wolt-appen eller på hjemmesiden.

Rabatkoden kan du kun bruge en gang pr. person. Så hvis du sidder med vennerne og I skal bestille mad hjem til ulveflokken, hvad ville være det smarteste?

Lige præcis. I laver en samlebestilling og bruger en persons rabatkode. Så kan I jo aftale at alle gemmer deres rabatkode indtil I mødes sammen igen. Så kommer turen til den næste. På den måde kan I spare 25,- hver gang, indtil der ikke er koder tilbage. Og hvem ved, til den tid kommer der måske nye rabatkoder?

Brug koden også til Mc Donalds

Hvis du, eller ulveflokken, vil bestille mad fra McDonalds, så kan I også bruge den samme Wolt rabatkode. Nej, du kan ikke bruge den en gang til Wolt, og så en til gang til McDonalds. Du kan bruge rabatkoden en gang pr. person, basta.

Eller pasta?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *